Kapsels voor dun haar om volume te creëren

18 Jul Door Hairfashionnight.nl

Dun haar kan soms plat en futloos lijken, maar met de juiste kapsels en stylingtechnieken kun je volume en body aan je haar toevoegen. Of je nu van nature dun haar hebt of merkt dat je haar dunner wordt, er zijn verschillende opties om je haar er voller en volumineuzer uit te laten zien.

Gelaagde kapsels

Een van de beste kapselopties voor dun haar is een gelaagd kapsel. Gelaagde kapsels creëren de illusie van dikker haar door verschillende lengtes toe te voegen. De kortere lagen ondersteunen de bovenste lagen en geven meer volume aan de kruin en de wortels. Overweeg een gelaagd bobkapsel, een shag-kapsel of een pixie-kapsel met veel textuur.

Krullen en golven

Door krullen of golven aan je dunne haar toe te voegen, krijgt het direct meer volume. Gebruik een krultang, een krulstaaf of zelfs een permanent om mooie, veerkrachtige krullen te creëren. Als je liever geen hitte gebruikt, kun je ook proberen om je haar 's nachts in vlechten te leggen voor natuurlijke golven in de ochtend. Vergeet niet om een texturizing spray te gebruiken om de krullen langer te laten houden.

Pony's

Een pony kan een geweldige manier zijn om volume toe te voegen aan dun haar. Kies voor een vollere, zwaardere pony die de aandacht vestigt op je gezicht en tegelijkertijd volume aan je haar geeft. Een pony kan de illusie van dikker haar creëren en je hele look verfrissen.

Stylingproducten

Stylingproducten kunnen een groot verschil maken in het creëren van volume in dun haar. Gebruik volumizing mousses, sprays of poeders om textuur en lift aan de haarwortels toe te voegen. Breng de producten aan op de haarwortels en werk ze vervolgens door de lengtes en punten van je haar. Vermijd zware oliën of serums die het haar kunnen verzwaren.

Conclusie

Dun haar kan met de juiste kapsels en stylingtechnieken er voller en volumineuzer uitzien. Overweeg een gelaagd kapsel, voeg krullen of golven toe of kies voor een pony om volume aan je haar toe te voegen. Vergeet niet om stylingproducten te gebruiken die speciaal zijn ontworpen om volume te creëren. Met deze tips en trucs kun je dun haar transformeren en een vollere, volumineuzere look creëren.